Skip to main content

Posts

Featured

Voting on Kelab Guru

I taknak bebel tapi I nakkkk jugak cakap, I geram sebab tetiba ada undian untuk Ahli Kelab Guru.I tahu dah. I cikgu baru, confirm dah nama I naik menjulang.I harap sangat I jadi insan yang wujud tanpa impak di mata mereka untuk jawatan dalam kelab tersebut.
Sekolah uols macam mana lantikan AJK Kelab Guru?Sebab I dah jadi Ajk 2015 dan 2017 I jadi bendahari di sekolah lama I.Nak kutip yuran untuk 100 ahli eiii payah gila.Dahlah bayar ansuran satu, macam nak kena pi meja depa satu-satu. Nasib baik image aku dekat sekolah lama nurul baik yang cakap sopan peramah dan respect semua orang. Tapi bekeng.Ketua kelab pilih I jadi bendahari sebab dia cakap I ada gaya ceti mintak hutang. Sebab bekeng, walaupun nampak baik lembut lidah ja bercakap dengan senior teachers tapi bab duit I macam beria. Omg cikgu tu judge aku 😆
And team 2017 sangat best sampai menjadikan my 2017 was a great year as a teacher.Enjoy tahap lupa yang cita-cita sebenar bukan nak jadi cikgu 🙄

Ni dekat sekolah baru tetiba ada k…

Latest Posts

Being Transferred

Donat Gebu

Solok Lada

My Resolution

Keeping Good Habits

Delusion

Unrequited Love

Sekolah bermula

Sleepy Head

How do I live without them