Cuti dan kenduri kahwin

Sekarang cuti! 
Hoyeah. Tahukah kamu. Aku balik cuti tanpa mengetahui sampai bilakah tarikh sekolah akan dibuka. Ini namanya balik cuti sesuka hati kerana aku ingin cuti. 
Ada faham?
At least i can get my beauty sleepssss. I should have my unfinish rest. Lolololo
But the most important thing is ada banyak kenduri.


Aku tak pergi lagi kenduri after two days of holiday. 
Sebab aku jaga aish. 
Well, aku tidur beria pun betul jugak. Hihi

I shall go to the kenduris later. InshaAllah. 
And. 
Mi kata nak buat kenduri. 
Maklumlah. Adik dapat keputusan tak dijangka. 
Eloklah kenduri tu. Kempunan kalau orang kampung tunggu kenduri aku. Haha



Till the next update. 
xoxo. 

Comments

Popular Posts